onsdag 30 september 2009

Skön dag

Vi har haft en skön dag.

Väckte matte och husse så vi fick lite morgonmys innan vi drog ut på altanen för att få lite luft i pälsen.

Under tiden fixade matte frukost och låda. Efter en stund kom matte och lyfte luckan så hon kunde säga "hej då" innan hon gick. Vi gick in lite snabbt så att matte tyckte det var ok att gå. Efter att husse kommit ut ur duschen lekte han en stund med oss innan han gick.

Vi gick ut en sväng på altanen och såg till att allt var lugnt innan vi gick in och fortsatte dagens slit. Det börjar bli svalare och mer blåsigt nu.

Vi har provat lite olika sovplatser, de flesta fungerar bra, mattes och husses säng är bäst när de är där..Klösträdet är alltid bra, men där gäller det att vara först så man hamnar högst upp.

Vi har ätit lite och sedan lattjat lite med några av våra möss- vore kul med en riktig snart.
Sovit lite till..och varit ute i solskenet en stund tills matte kom hem.


Vi har jagat vår nya blå mus en stund och nu kollar vi på "Animal planet" och tar det lugnt med matte och husse. Vi har just jamat lite önskemål om en plats där det inte blåser så mycket på altanen och något varmt att ligga på.

5 kommentarer:

 1. Oj vad ni får slita mycket. Jag skulle också vilja ha en kattlucka, men husse säger att hyresvärden skulle bli lite sur då. Underlig typ.
  Hoppas husse och matte åtgärdar uteplatsen så det inte blåser i pälsen på er. *tass*

  SvaraRadera
 2. Mjauuuu såå härligt ♥...Jättemysigt klätterträd mé...Jam & Kram från Oss!!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får prova en riktig mus snart. Det är väldigt stor skillnad kan jag jama. En blåsfri plats står på min önskelista också, men hittills har inget hänt. Om ni lyckas får ni berätta hur ni bar er åt. Tassen!

  SvaraRadera
 4. Sippo! kattlucka är jättebra! Husse kan kanske förhandla lite med hyresvärden- du är ju en poppis katt och det går ju att fixa till om ni ångrar er.

  Annmi! Vi älskar vårt klätterträd.

  Gustav!Vi längtar också efter en riktig mus. Kan bli riktigt spännande!

  Vi återkommer om den blåsfria platsen. Vi är nämligen duktiga förhandlare och tror på en snabb lösning så att vi inte blir förkylda!
  Nosbuff på er!

  SvaraRadera
 5. hejsan med svängande svansar!
  jo,det här med fadder fungerar som så att man går in på exempelvis kks hemsida och i vänstermarginalen finns det en rubrik som heter"fadder" där kan man välja om man vill bli försäkringsfadder eller vanlig fadder.
  läs mer på kks hemsida...

  SvaraRadera