söndag 4 oktober 2009

Öppen dörr

Nu har vi gjort en undersökning i ett av de utrymmen där det har varit en stängd dörr!

Som genom ett under öppnades den igår
- matte och husse har klagat hela veckan på att det är kallt och att de skulle sätta igång och elda med pellets. Själva har vi tyckt att det är lagom varmt men som ni alla vet är de ju lite känsliga på den punkten tvåbeningarna.
Nåja,dörren öppnades och vi kom in i ett rum som såg konstigt ut, betonggolv (kallt) och i ena hörnet var det något stort grönt och i större delen av utrymmet var det massa gula, avlånga saker som luktar trä om man gör hål på dem.. Husse och matte höll på vid den gröna saken och sen började det låta konstigt, det liksom rasslade till lite då och då och sen pustade det. Tydligen inte farligt eftersom husse och matte stod kvar.

Själva inspekterade vi en rund sak med hål i och sedan utrymmet mellan den gröna saken och väggen.
Nu är det riktigt varmt här igen så nu är det dags att göra sig av med lite päls..

7 kommentarer:

 1. hej.
  va mysigt att få inspektera pannrummet dui och Deco! hoppas ni rev hål på pelletssäcken(haha)

  SvaraRadera
 2. Så spännande att få utforska ett nytt rum. Jag ska be husse skaffa sån där sak som man eldar. Jag vill också ha det varmt och skönt.

  SvaraRadera
 3. Mjauuuu...Sån't rum har vi inte här,men...En spännande "skrubb" Jam & Kram från Oss ♥...

  SvaraRadera
 4. Det var jättespännande men inte så bra utrymmen för en katt eller två.Husse och matte har inte koll på läget än för just nu har vi jättevarmt!
  Tasskram

  SvaraRadera
 5. När jag är på landet så gör jag alltid inspektion i pannrummet. Men här hemma i lägenheten har vi inget sånt - däremot finns ett spännande förråd som husse låter mig smyga in i ibland!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 6. Verkar vara ett litet läskigt rum, det där. Nåt sånt har inte vi. Här lägger vi ved i en mojäng i vardagsrummet, och så blåser det varmluft från en låda uppe vid taket. Inte så mycket att utforska, precis. Fast ganska lagom varmt. Tass!

  SvaraRadera
 7. Visst är det kul med ställen som man inte är på så ofta.Tasskram

  SvaraRadera