söndag 20 december 2009

Julpynt??

Idag har det plockats fram en himla massa saker här.

Precis som om det inte skulle räcka med alla de där konstiga lamporna!

Mycket är det i alla fall-tomtar säger matte.

Några verkade lovande ur knuffsynpunkt..
Och nu finns de överallt och inte bara på bänken. "Suck"

6 kommentarer:

 1. Husse har gett upp att julpynta. Sist så plockade han inte bort juldekorationerna förren mitt i sommaren nästan. Så säger han att det blev lite tröttsamt att plocka bort undertecknad katt från adventsstaken. *fnyser* Vaddå då?! Det var väl inte mitt fel att lamporna smakade mums.

  SvaraRadera
 2. Det är jobbigt när man nästan inte känner igen sig för alla nya saker som kommer fram till jul. Något positivt är att ni nog kan använda pyntet som gisslan. Dröjer maten för länge hoppar ni bara nonchigt upp på bänken, lägger HÄNDELSEVIS tassen på en figur och börjar knuffa lite. Tror nog maten serveras bums då!Tasskram.

  SvaraRadera
 3. Sippo-vi har det lite småmysigt här. En adventsljusstake kan man förvänta sig, husse måst ju förstå att du måste undersöka den!Det ingår ju i dina plikter!Tasskram

  Findus, Isak och Rasmus-klokt tänkt! Vi vet ett par här som kommer att äta mycket gott framöver. "Slickar oss om nosen" Tasskram

  SvaraRadera
 4. Klart ni måste testa hållfastheten på alla tomtar och julpynt! Hur många meter de klarar utan att gå i sönder och så vidare.

  SvaraRadera
 5. Nea- självklart ska vi följa ditt råd! Tasskram

  SvaraRadera
 6. hahahhahha
  Jo, för vi snavar ju inte hela tiden över kissarnas råttor, snören, bollar mm mm.
  *skratt*

  SvaraRadera