söndag 18 juli 2010

Kusin Anton och Mormor

Vi har kusin Anton och mormor här.
Vi har tagit en lång promenad för att visa vårt Område.
Anton tyckte det var spännande att gå i koppel och vit tyckte det var kul att visa runt!


Både mormor och Anton behöver öva lite mer så de hänger med när vi får syn på en fluga eller fjäril. Matte och husse är konstigt nog lite snabbare.
Nu ska vi gosa en stund innan kusin Albin kommer och sen hoppas vi på en långpromenad idag också.

6 kommentarer:

 1. Verkligen hyggligt av er att lotsa runt era gäster runt reviret. Det kan man kalla gästvänligt. Det låter som husse och matte har börjat få in tekniken på att hålla er takt när ni ser något spännande.

  SvaraRadera
 2. Oj, vad många gäster ni får. Och som ni tar hand om dem! Ni kan snart öppna eget bolag där ni lär två- och fyrbeningar hur han blir en bra värd!

  SvaraRadera
 3. Så spännande för mormor och kusin Anton att få se ert Område. Vi tycker de verkar vara jätteduktiga att gå i koppel. Men det är klart, de har ju inte fått öva riktigt lika mycket som matte och husse. Vem vet, innan de åker därifrån kanske de har lyckats vara med om flugjakt också? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Sippo-Man måste ju se till att alla trivs och vet var vårt Område är! Nosbuff

  Kattson-Puh, vi har arbetat hårt några dagar och det fortsätter, men det är bara fördelar med att vara vänlig! Nosbuff

  Findus, Isak och Rasmus-De klarade sig ganska bra, men vi fick ta det lite lugnt med dem eftersom de inte är så vana. Flugjakt ser vi fram emot imorgon för då har de ju övat! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vilken tur ni har som fått förstärkning så ni har fler ni kan vara ute och rasta! Hoppas de hinner lära sig hänga med på flugjakt innan de åker.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Alice-det hoppas vi också! Nosbuff

  SvaraRadera