tisdag 1 mars 2011

Kompis

Igår kväll när matte kom hem så hade hon med sig en resebur.
Med en kompis i.
Det var förstås Flisan!

Flisan och jag(Deco) hälsade lite snabbt och sen tassade Flisan direkt iväg till matskålen!
Jag (Dui) spanade lite på håll först men så hälsade vi belevat med ett pyttelitet fräs, inga stora svansar här inte!


Matte ska resa bort några dagar så vi misstänker att det kan bli lite svårt att tassa runt till våra kompisar. Vi har övertalat husse att det fungerar att tassa på hans dator också men vi får se hur det går.

12 kommentarer:

  1. Måste säga att ni är väldans duktiga som inte anfaller Flisan. Jag skulle nog inte vara riktigt så förstående. *funderar*

    SvaraRadera
  2. Vilken päls er kompis har! Klart att det är kul med en kompis, men det är ju trist att matte ska fara iväg. Det är en dum egenskap hos mattar, att de försvinner rätt som det är.

    SvaraRadera
  3. Vi är imponerade över hur gästfria ni är. I synnerhet Kajsa är imponerad! Hon gillar inte gäster något vidare...

    Ha det så skoj tillsammans med Flisan - hoppas att er matte kommer tillbaka snart! Det där Åka-Bort-andet är ett sabla otyg!
    Tassen, kurr å burr
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med besök av Flisan! Då kanske ni får lite extra godis också, för visst skall man väl bjuda besökare på det... Men varför kommer Flisan när det är er matte som skall åka bort? För inte skall väl Flisan vakta er husse? Nu blev jag fundilersam. Hoppas husse lånar ut datorn, annars får ni ta väl tass om er under tiden matte är på rymmen.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Så snälla och duktiga ni är som är så gästvänliga och låter Flisan gå direkt till maten! :-)

    SvaraRadera
  6. Roligt med besök, man får bara se till att dom inte tar över stället! Själva ska vi åka till morrfar och vara där en hel vecka medans hantverkare kommer hem och river husse och mattes badrum.

    SvaraRadera
  7. Åh, är det söta Flisan som kommer och hälsar på igen! Ni känner ju varandra så bra, så då behövs inga flaskbortsvansar. Synd att matte är på rymmen. Det verkar vara vanligt med rymmande tvåbeningar just nu. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. Åh Flisan är ju kändis här på bloggen också. Känns som vi också känner henne väl. :)

    Kul att få besök av släkten ju. Då kanske ni inte märker så mycket av en förymd matte.

    Nosgos

    SvaraRadera
  9. Mjaaa,så mysigt att ha Flisan hos er igen..
    /Tass Tass!!

    SvaraRadera
  10. Generöst av er att bjuda på mat när Flisan kommer. Sen tror jag att ni får instruera husse båda två så ska det nog gå bra med bloggandet även när matte är bortrest. Ett annat alternativ är förstås att ni hindrar matte från att resa.

    SvaraRadera
  11. Lite konstigt är det allt med det här kattvaktandet när matte är på rymmen. Och datortassandet - jag får inte ihop det.
    Nåjam, Flisan verkar vara en självtassande gäst så det behövs nog inte så mycket vaktande. Men med tanke på frimodigheten vid matskålen råder jag er att hålla jamarkoll på era middagar.
    Tassklappar

    SvaraRadera
  12. Alla-Kul när Flisan kom och konstigt när matte åkte. Nosbuff

    SvaraRadera