lördag 17 december 2011

Stök


Idag gick de upp tidigt matte och husse och så åt de en snabb frukost och sen försvann de en kort stund.
När de kom hem var de tungt lastade med massa mat bland annat. Kattsand hade de lyckats innhandla men inget gott "sura".
Sen åkte huss iväg och vi satte oss i fönstret för att titta på på matte som flaxade omkring, ut och in i garaget med massa pelletssäckar. Hon var faktiskt nästan lika underhållande att titta på som fjäderkotletterna.
När husse kom hem och matte flaxat klart trodde vi att det skulle bli lugnt men så var det naturligtvis INTE.

De fortsatte att stirra runt, flyttade på en massa saker, dammade och så kom odjuret fram-Snabeldraken-trodde aldrig han skulle bli mätt idag. Han vrålade och vrålade men till slut fick även han nog.
Nu ser vi fram emot en lugn kväll med matte och husse.
Köttfärs till middag och sen en massa gos i soffan.

14 kommentarer:

 1. Köttfärs, som är sååå gott! Det är MUMS för små kattmagar!
  Hoppas att matte och husse lugnat ner sig lite och har tid för mys och gos!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Ojoj, det låter som om ni haft en riktigt påfrestande dag. Skönt att ni nu kommer få mys och gos och lite gott som belöning för att ni skött er så bra trots allt som hänt runt omkring er :-)

  Kramiz och Tass

  p.s. här brukar någon skälla på snabeldraken tills den tystnar..

  SvaraRadera
 3. Jamars vad energi de hade idag! :-)
  Slappade ni så mycket igår kväll?
  Skulle vara kul att se er matte flaxa där ute.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Usch och fy för stök och bök! Hoppas att ni får en härlig lördagskväll i alla fall. Köttfärs - hmmmm. Kajsa undrar om hon får komma och hälsa på till middagen??!

  nosgos å lördagsgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 5. Tur att ni fick köttfärs iaf när matte och husse inte fattade att när man är i affären ska man ALLTID köpa godis med hem.

  SvaraRadera
 6. Mjau, här har oxå snabeldraken farit fram :(
  Fattar inte att den aldrig blir mätt? flyger fram då och då, liksom.
  Sedan kom det ett *klättertäd fram, *Fniss* jamars, men matte sa att vi inte fick klättra i det, jamars alltså. Det var en sådan däringa plastgran, som matte köpt denna gång. Ska be matte att vi vill sätta in bild på den ngn kväll. Vi vill ju oxå ha bilder på våran blogg, och inte bara text.

  Tass tass

  SvaraRadera
 7. Köttfärs till middag låter ju inte dumt. Smaskigt!

  SvaraRadera
 8. Här har det faktiskt varit ganska lugnt idag , med sovmorgon , brunch , eftermiddagskaffe , framtagning av en styck liten gran , middag och nu ska mina 2-benta dricka glögg med russin o mandel :)
  Hoppas ni får en mysig kväll med mycket god köttfärs och mys i soffan !!

  SvaraRadera
 9. Jamarn's...Snabeldraken är ju inte för rolig/Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 10. Det låter som om ni har haft tassarna fulla idag. Köttfärs låter gott, hoppas ni så mycket ni vill ha. Småkillarna har jagat snöflingor halva dan genom fönsterrutan, jag tror de var för små för att komma ihåg snön förra året så de har varit alldeles till sig idag. Nu skall det bli gos i soffan ikväll.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 11. Ja ibland är dom bra jobbiga dom däringa Mattarna och Hussarna. :-(
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 12. Ni får nog ta ett allvarligt jam med djuraffären om att de måste placera kattgodiset bredvid kattsanden. Sådana viktiga saker får ju inte mattar och hussar glömma när de handlar! Köttfärs lät smaskigt. Man kan behöva stärka sig efter ett snabeldrakebesök. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 13. Den där eviga snabeldraken! Kan ingen förbjuda dom? Nåjam, får man köttfärs och gos som belöning för att man stått ut med eländet så är det väl OK ändå?

  SvaraRadera
 14. Alla-Vi var ganska trötta igår kväll efter allt som hänt. Det blev bra med gos och köttfärsen var god.-Kajsa och alla ni andra är välkomna hit precis när ni vill. Nosbuff

  SvaraRadera