onsdag 20 juni 2012

Altanen

Det blöta nedfallet har minskat och just nu är det faktiskt ganska torrt. Matte var ute med den lilla brummisen igår så nu har vi en gräsmatta och inte en äng! Det har varit riktigt skönt att sitta här på altanen och spana. Misse var här och hälsade på morgonen och sen har det flugit förbi lite olika fjäderkotletter. (Önskar att någon kunde flyga in hit snart). Till kvällen kommer det insekter så då ska vi ha lite jakt för att hålla reflexerna igång.

10 kommentarer:

  1. Tänk vilken tur matte och husse har som har er som insektsfångare också. Det kommer säkert inte att finnas en mygga inom flera kilometer.

    SvaraRadera
  2. Vad bra ni ser ut att ha det! Och det ser så mysigt ut när ni sitter där båda två, tätt tillsammans på bordet!

    SvaraRadera
  3. For en spennende plass å spane fra. Det går mye i insekter her for tiden, og det er riktig så travelt.
    Ha en fin kveld Dui og Deco:-)
    Nosbuff fra Pernille.
    xxx

    SvaraRadera
  4. Åh då luktar det så där Ny-Klippt-Gott
    Tazz&Kram

    SvaraRadera
  5. Åh vad fina ni är när ni sitter där tillsammans och har det bra! Här har det varit en jamarkonstig dag! Det började imorse med att matte tog Wilma och åkte iväg. Sen kom matte hem på kvällen UTAN Wilma! Hon vankade av och an här hemma sen åkte hon iväg igen flera timmar senare och kom hem med Wilma. Wilma luktade jamarkonstigt och hade de mest skrämmande historier att jama om. Hon hade varit hos stickisen eftersom hon har haft diarre i 2 veckor och sen vägrat äta de sista dagarna. Hos stickisen hade de klämt massor på henne, tagit tempen i rumpan *ryser*, stuckit henne i tassen flera gånger och till och med försökt tvångsmata henne men då hade hon satt ner tassarna och jamat ifrån ordentligt. Hon jamade att hon hade varit så rädd hos stickisen att hon legat under en filt hela dan och skakat. *morrhårsdarr* Stackars Wilma! Matte hade köpt med sig en annan sorts vettismat än den hon har fått tidigare och när matte hällde upp den så slängde hon sig över maten. Så nu håller vi tassarna här hemma att hon får behålla det hon har fått i sig. Matte viskar nu så Wilma inte skall höra att hon måste åka tillbaka till stickisen imorgon bitti igen, för de vill kolla hur hon mår imorgon.
    Nu måste jag gå och försöka trösta Wilma lite, hon har dessutom en kanyl och bandage på tassen fortfarande som hon inte alls uppskattar om jag jamar så...
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Så jamars trevligt att ni hade Misse på besök, mjau
    Tass tass

    SvaraRadera
  7. så skönt ni ser ut att ha det ute på altanen :)

    SvaraRadera
  8. Så mysigt ni har det sötisar....
    ~ Glad Midsommar NooooooooosPusssssar ~

    SvaraRadera
  9. Vi gillar också fjäderkotletter.
    Men det gör tydligen inte vår matte.
    *fnyser* Inte dom vi kommer hem med i alla fall.
    Hoppas er matte och husse inte är lika otacksamma
    som vår.
    SvansKram

    SvaraRadera
  10. Lustigt, vår gräsmatta har genomtassat precis samma förändring... I förrgår var den en blomstrande äng, och så i går, när matte kom hem från jobbet, hade den förvandlats till en korthårig, blomfri matta. Måste ha varit en brummis och hälsat på hos oss också...
    Hoppas fjäderkotletterna också hälsar på hos er snart :-)
    Läste Alice kommentar om Wilma. Stackare, hoppas hon mår bättre nu <3
    Matte och jag önskar er alla en riktigt solig, rolig, mysig och välmatad midsommar! :D
    Tassklappar

    SvaraRadera