fredag 15 juni 2012

Husse

Idag har matte jobbat hemma nästan hela dan! Det är superbra tycker vi, visserligen är hon ganska tråkig när hon knappar på datorn och bläddrar i papper men hon är hemma i alla fall. Lägger man sig på rätt ställe så får man gos också. Dagen blev ännu bättre när husse kom hem, han kom tidigt han också! Åh vad vi har längtat efter honom! Vi såg till att vi fick en massa gos sådär på en gång och sen drog vi igång en liten busrunda när vi ändå hade husse i vår tass Ikväll ska hussehissen få jobba hårt och så ska vi ha soffmys i kvadrat! Äntligen är det som det ska vara, alla är hemma!

7 kommentarer:

  1. Bra att alla är där de ska var inför helgen. Hoppas det blir mycket mys och bus!

    SvaraRadera
  2. Mjausingen vad söta ni är och du Dui var så där extra söt! *röd om nosen* Det är bra att ni sätter fart på husse direkt så han kan gottgöra er för tiden han var borta.
    Hoppas ni får en härlig kväll med massor av gos, bus och gottisar.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Ooooo,va härligt för er sötisar att hussepusse kommit hem så nu är det ni,matte & hussepusse igen ♥...
    /NoooooooooosPusssss på Er & Kram till matte (kramar inte gärna hussar hihii )

    SvaraRadera
  4. Skönt att ha henne hemma hela dagen. Och så kan ni ju hjälpa henne att sortera papper! :) Tur att husse hittat hem igen. Nu får han se till att ta igen allt gos och bus och hissande, som han missade!!
    nosgos å helggottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  5. Dere er så søte begge to, og det må være vanskelig å være borte fra dere.
    Kos dere masse i kveld hele familien.

    Klemmer fra Pernille

    XXX

    SvaraRadera
  6. Vilken bra dag! Och tänk vad skönt för matte att få vara hemma med er! Och för husse att äntligen få träffa er, vad han ska ha längtat!

    SvaraRadera
  7. Mjausan, så husse har hittat hem till er iaf. Tur det så han kan ta igen det han inte kunnat göra under sin rymmning, *Fniss*

    Ha en jamars trevlig helg kompisar

    SvaraRadera