tisdag 12 juni 2012

Misse och vi

Nu börjar vi bli mer och mer avspända tillsammans. Skönt tycker vi allihop! Igår kom Misse in till oss av sig själv.Matte såg honom i fönstret och gick ut och ropade på honom och då kom han.Tror han tycker det är ok hos oss. Får se om han kommer in själv ikväll eller om matte får hämta honom. Vi ska i alla fall leka "kast med liten musling" och ha lite trapprace fram på kvällskvisten.

11 kommentarer:

  1. Klok som han är, Misse, så förstår han att i ert hus bor det snälla katter och människor. Han trivs alldeles säkert! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Tror Misse tycker det ska bli jättekul att leka kast med liten musling.

    SvaraRadera
  3. Va skönt att ni och Misse börjar bli vänner :-)
    De nog skönt för Misse att få komma in till er och umgås när hans familj är bortresta. Låter som jätteroliga lekar, hoppas Misse också vill leka med er :-)

    SvaraRadera
  4. Är Misse ute på egen tass på dagarna? Då tycker han säkert ni är jamarsnälla om han kommer in. Han uppskattar säkert också kasta musling. Vilka bra värdar ni är!

    SvaraRadera
  5. Kast med musling leker vi också ofta.
    Och så jagar vi pingisbollar. Dom studsar så härligt.
    Misse har det ju jättebra som får vara med er.
    Vem skulle inte vilja vara det?
    SvansKram

    SvaraRadera
  6. *Fniss, fniss, så söta ni är där på bilden. Hoppas det blir mycket kast med liten musling, mjau
    Tror säkert att Misse gillar era lekar, mjau

    Tass tass

    SvaraRadera
  7. Jamarns vad skojsigt med besök av Misse! Vad kul att ni kommer så bra överens. Ni tar verkligen bra tass om era gäster, hoppas han uppskattar kast med musling och trapprace.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  8. Att ni är ju så snälla och goda värdar!! Vi tror att Misse kommer att gilla lekarna och tycker att det är skönt att få sova inomhus, tillsammans med kompisar!
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  9. Vad skönt att han trivs så bra hos er och ni är så snälla. Tazz&Kram

    SvaraRadera
  10. Klart han kommer, den stora frågan blir väl hur hans människor ska få hem honom igen, så kul som han har det hos er med muslingskastande och allt :-)
    Jamarfina bilder på er!
    Tassklappar

    SvaraRadera
  11. Alla-Vi har problem med uppkopplingen så vi får svara alla på en gång. Det är så skönt att det går bra med Misse nu, det är ju alltid spinnande i början. Misse är ute på dagarna och går in i sitt hus på kvällskvisten och då har matte hämtat honom så att han inte ska vara själv hela tiden.Vi märker att det är ok för Misse att vara hos oss. Bus blir det en del och det är ju jättekul! Nosbuff

    SvaraRadera