söndag 28 juli 2013

Söndag

Idag smet matte.
Hon har varit och fikat med Inkan , Stationskatternas matte och Lillemor och så har hon fått träffa
Luddrumpan och Gosnosen (Zammy och Mille) och hela Ligan.

Inga små killar direkt.. och så en bild på stilige Prinsen som får representera Ligan.

Vad har vi gjort då?
Jam vi har suttit på altanen och tittat på husse som har byggt mur och så har vi spanat på grannkatten Frans och Bengalen.
Kvällen ska ägnas åt gos,gos och mera gos för att kompensera dagens brister.

7 kommentarer:

 1. Det ser ju ut so om matte har en hel del att kompensera er för. Hoppas hin inser det och ger er rikligt med gos ikväll.

  SvaraRadera
 2. Har er matte varit och vänsterkattat? Tur att ni är så förlåtande missar. Låter spinnande med en mur, hoppas den har bra utkiksplatser för er när den är klar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Matte hälsar, att det var så trevligt igår. Tänk att ni har byggt en mur. Ja, husse har väl hjälpt till också. Lite. :) Hoppas att allt bara var fint med Frans. Kanske han lämnr lite fångster snart till er igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Ni har ju i alla fall suttit och myst på er altan !
  Jag fick minsann vara inne HELA dagen igår för först så jobbade matte HELA dagen och sen var hon iväg på middag och sen hade hon mage att vara genomförkyld när hon kom hem och påstod att hon INTE orkade ta mig ut på någon promenad *sur*

  SvaraRadera
 5. Godkänner ni att matte kommer hem och luktar andra katter? Jag brukar nosa på matte och sen går jag och lägger mig med rumpan mot henne (ett litet tag i alla fall)!

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Alla- Tur för matte att det blir mycket gos när hon kommer hem och luktar katt. Lite spinnande är det ju också och några dofter känner vi igen lite grann.nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Riktigt fina foto....
  /NooooosGooos Annmi

  SvaraRadera