tisdag 4 augusti 2015

Ut


Det är trist att matte och husse har börjat med de där jobben igen.
Vi vänjer oss väl men just nu känns det lite segt.
 Idag kopplade vi dem direkt när vi kom hem så att vi verkligen kom ut.
Var tvärs över gatan och spanade lite på Frans´ domäner.
 (Han var inte ute)
Tog en liten sväng om Misse också 
(Han var inte hemma han heller)
Efter det åt vi gott gräs och spanade in en stor padda.
Tyvärr var matte helt plötsligt lite snabb så paddan kom undan just när jag(Dui) skulle ta den.
En riktigt skön promenad var det i alla fall.

8 kommentarer:

 1. Ni vänjer er nog godingar,men...
  Sååå mysigt att koppla dem & "tassa" ute - Härligt ♡ ..

  /Jam & Kram på Er!

  SvaraRadera
 2. Det är bra att kolla in platser som tillhör andra när de inte är ute för då kan man om kanske tillfälligt göra platsen tull sin egen, hihi!
  Låt bli paddorna, är säkrast så ;-)

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Spinnande att gå på "hemlig" spaning hos kompisar ;-)

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Synd att du inte fick tag på paddan. Men den kanske kommer tillbaka en annan dag?

  SvaraRadera
 6. Varför känner inte alla ensamma människor av ensamheten? Jag har flera vänner som är ensamma och inte bryr sig medan jag lider och är inaktiv. Ensamhetskänsla är dessutom farlig att känna av.

  Förstår precis hur du menar, har också tänkt på det. Jag tror att det mycket beror på hur stort behov av att umgås med andra man har. Sedan kan det bero på huruvida ensamheten är självvald eller inte. Det är en sak att ibland/alltid välja att vara själv mot att veta att man måstevara själv för att man inte har så många i ens närhet.

  Att vissa inte verkar bry sig om sin ensamhet kan också bero på hur de lyckas hantera den. Alla människor är olika och precis som med allt annat i livet så har man olika lätt för att hitta konstruktiva sätt att hantera sin ensamhet och sina känslor av ensamhet. En del har ju så lätt att se positivt på allt och inte låta sig uppslukas av jobbiga känslor, medan för andra (jag tex) är det svårare att hantera sådant man inte trivs med. Jag tror att det är viktigt att försöka hitta andra glädjeämnen i livet också så att man inte låter ensamhetskänslan ta över för mycket. Försöka göra saker man tycker är roligt osv. Jag försöker med detta men det är inte så lätt alltid.

  Sedan tror jag också att det kan vara ett slags försvar för en del också, att man intalar sig själv att man trivs med att vara ensam för att det känns bättre att tänka så, att man inte alls är i en situation man inte vill vara. Till slut så tror man kanske på det själv också, på gott och ont tänker jag. På gott för att man kanske inte känner sig så ensam, på ont för att man ändå känner ensamhetskänslan i hjärtat men inte förstår vad man känner och där med kan man inte göra ngt för att det ska bli bättre.

  Genom att inte acceptera sin känsla av ensamhet så kan man istället känna en allmän missnöjeskänsla, utveckla kroppsliga symptom såsom värk osv, men även destruktiva beteenden som tex missbruk. Många är nog de som är allmänt vresiga och trycker ner andra som egentligen har något i livet de inte är tillfreds med, tex ensamhet.

  Att känna sig ensam är ingen behaglig känsla men det betyder iaf att man har en längtan efter att umgås med andra människor. Den längtan kan användas som en drivkraft för att göra sin situation bättre, till skillnad från ifall man blundar för vad man känner. Jag tycker att det är väldigt jobbigt att känna mig ensam, men jag försöker iaf att tänka på att det inte

  SvaraRadera
 7. Oj vad spinnande att hälsa på hos Frans och Misse, även om de inte var hemma. De kanske är hemma nästa gång. Det var nog lika bra att du inte fick tag i paddan.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Var nog tur att er matte var för slö när ni var på Padd jakt , för dom smakar förtvivlat illa och så skummar man i hela munnen.
  Fråga mig som provat :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera