tisdag 22 mars 2016

Duscha


Att duscha och bada är ju ingenting vi gillar men när matte eller husse har duschat så är vi gärna där.
 Man kan dricka lite vatten i duschen och så det bästa av allt.
Lite blöt frottéhandduk och en rygg.
 Det är så himla mysigt att bara vara där på ryggen och bli kliad.
Ibland smakar mattes hår lite gott också.

Obekvämt för matte?
Inte det minsta, det är så här det ska vara!

9 kommentarer:

 1. Duschandet får de behålla för sig själva, det tycker jag också. Men ni har allt akrobatiska människor! Att bli kliad när man ligger på deras mage, det är vanligt, men när man sitter på deras rygg??

  SvaraRadera
 2. Ni har vältränade människor som låter er få vad ni vill, fast det är obekvämt för dom ;-)

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Duscha kan tvåbeningarna göra själva, men deras fuktiga handdukar kan vi ta tass om!

  SvaraRadera
 4. Vi är sååååå imponerade över hur väl ni har uppfostrat matte och husse!
  Jag bryr mig inte alls om duschen men Bosse dricker gärna vatten ur badkaret efteråt och Hasse tycker duschen är det skojsigaste han vet. Både att leka i när som helst men speciellt när matte duschar, då smyger han runt på badkarskanten hela tiden och kikar fram bakom draperiet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Hihi Lite ryggmassage"tassar" är nog mysigt ...
  /Nooosuss pårej goaste Deco<3<3

  SvaraRadera
 6. min familjs katt hatade att vara i duschen när vi duschade och efter när golvet var torrt då kunde hon vara där bara för att det var kul att åka kana på kaklet. Hon blev duschad ett par gånger i sitt kattliv( 13 år) och varje gång under stora protester. Hon kunde hoppa ner i diskhon och dricka ur kranen i bland de tyckte hon var extra gott. Borde skaffat henne en vattenfontän kanske. Hon ramlade i sjön från bryggan ett par gånger och hon såg anklagande på oss om vi inte fiskade upp henne innan stranden och hon fick ta sig i land själv. Då fick vi inte ens klappa henne när pälsen var torr då kunde hon sura en hel dag. förstår ett besvär med vattenskräck hos katterna ni har!

  SvaraRadera
 7. min familjs katt hatade att vara i duschen när vi duschade och efter när golvet var torrt då kunde hon vara där bara för att det var kul att åka kana på kaklet. Hon blev duschad ett par gånger i sitt kattliv( 13 år) och varje gång under stora protester. Hon kunde hoppa ner i diskhon och dricka ur kranen i bland de tyckte hon var extra gott. Borde skaffat henne en vattenfontän kanske. Hon ramlade i sjön från bryggan ett par gånger och hon såg anklagande på oss om vi inte fiskade upp henne innan stranden och hon fick ta sig i land själv. Då fick vi inte ens klappa henne när pälsen var torr då kunde hon sura en hel dag. förstår ett besvär med vattenskräck hos katterna ni har!

  SvaraRadera
 8. Haha, känner igen det där, jag, Tasse gillar också att hoppa upp på mattes och husses rygg - ibland helt oväntat, vilket kan ge dem en liten chock :D
  Tassklappar

  SvaraRadera
 9. Alla-Hyfsat väldresserade ibland är de våra människor, mysigt är det i alla fall! Nosbuffar

  SvaraRadera