söndag 27 september 2009

Hemma

Nu är vi äntligen hemma hos matte och husse igen.


Vi har haft det bra under vår minisemester och har naturligtvis uppfört oss exemplariskt som de belevade katter vi är.


Det var lite spännande i fredags morse när vi kom till Flisan. Matte ställde ned oss på golvet när vi kom in ochKelly ville hälsa med en gång. Vi tyckte att hon blev lite för närgången, lite för fort så vi morrade lite. Då sa Kellys matte att hon skulle gå och lägga sig så det gjorde hon och då öppnade våran matte buren så vi kunde gå ut- och det gjorde vi med en gång! Man måste ju undersöka det nya området.

Efter att Kelly varit ute på promenad så var vi hemmastadda, det var kul att träffa Flisan igen! Vi har gosat lite med Flisans matte och husse för man måste ju sköta sig när man är gäst. Första natten sov vi lite dåligt men det hör väl till när man är borta! Lådan töms ju inte på samma sätt som hemma så är det det där med maten också! Vi hittade varsin favoritplats att ligga på jag(Dui) på en stol och jag(Deco) i en soffa.

Nåja, efter en kort bilfärd är vi nu hemma igen! Vi fick skjuts hem
Vi har just kollat området (huset) så att det inte har varit någon annan katt här och snokat. Allt är dock lugnt på den fronten.

Matskålen välfylld, nytt vatten och lådan nystädad. Som det ska vara med andra ord!
Nu ska vi ut en sväng på altanen och kolla att allt är som det ska där också.
Därefter är det dags för lite gos innan vi ska vila upp oss efter vår semester. Mycket senare när matte och husse vill sova ska vi leka "katt och råtta" med dem.


Vi har fått paket medan vi har varit borta. Vårt pris i Wikkis tävling hade kommit! Åh vad spännande det var att öppna!Tack snälla Wikki för alla sakerna, vi blev jätteglada!