tisdag 29 september 2009

Deco


Nu tycker jag att det är dags att ni får veta lite mer om mig, Deco. Jag är en tjej i mina bästa år (2)!Jag kom ju hem lite senare än brorsan men det kändes bra med en gång. Matte och husse visade verkligen att de längtat efter mig och Dui.

Jag tycker att det är mysigt att ligga under en filt tillsammans med matte och husse-under deras knän eller på magen. Det är skönt att bli kliad under hakan och runt öronen. Jag gillar att smaka lite på matte när vi myser. (Det är ju jag och matte som bestämmer här hemma även om vi låter Dui och husse tro att det är de som gör det.)

Rått kött är en favorit men det går bra med fisk också! Gröna växter är också en favorit,men det kan bli lite mycket av det goda ibland. Jag gillar att jaga möss, har just fått en gul, hjärtformad som är jättebra! Gillar att jaga getingar och flugor också.Sover gärna brevid matte, i fotändan.

Jag har ju knallgula ögon men det är svårt att få med på bild säger matte.

Jag har tre rosa trampdynor och en svart och en virvel ovanför nosen. Mitt ena öra är alldeles vitt och när det är soligt ser det lite rosa ut.