måndag 19 oktober 2009

Rapport inifrån

Så här såg det ut när det var som värst i vårt hus förra veckan! Ett gräsligt ljud (motorsåg) en himla massa rött damm och flera saker flyttade till andra ställen. "Oj, oj,oj"

Klösträdet flyttade husse och matte till ett annat rum. Här är det! Vi ligger riktigt bra här också och det är en bra plats nu när det är rörigt här hemma! Det är lagom hoppavstånd till fönsterbrädan. Där sitter vi ganska så mycket nu för det är fåglar precis utanför fönstret mest hela tiden, de äter vindruvor säger matte. Vi hoppas att de flyger in på altanen "slickar sig om munnen"

Vi har just fått städat här hemma så nu kan vi njuta av att det är RENT! De ska banka ett tag till våra tvåbeningar men inte skräpa ned så mycket på ett tag. Gips heter det visst det de håller på med nu och är rätt skönt att ligga på faktiskt!

Vi har fått en tillfällig varm plats på altanen-ett ihoprullat liggunderlag. Kusin Anton håller på att fixa ett riktigt vindskydd åt oss!

6 kommentarer:

 1. Tur att ni övervakar det som händer, annars skulle det nog braka samman allting. Lyxigt med vindskydd.

  SvaraRadera
 2. Minns hur det var när vi hade det så där i mitt hus förra året *ryser* Nästan varje dag måste man gå igenom och undersöka en massa grejor som låg utspridda utan någon ordning. Men det blir skönt när allt är som det ska igen. Tassen!

  SvaraRadera
 3. Sippo-visst har vi en bra kusin, eller rättare sagt två! Och det bästa är att de snart hälsar på oss!Övervakning är av yttersta vikt som vi har lärt av dig! Tassen!

  Gustav-Mycket att kontrollera och undersöka är det! Dammet är nästan värst, men de är rätt flitiga med moppen tvåbeningarna.Vi längtar tills det är klart men det verkar ta tid det här! Tasskram

  SvaraRadera
 4. jaa, det är som jag alltid har jamat. Vi måste ha en tass med överallt. Dom där tvåbeningarna klara inget utan oss katter

  SvaraRadera
 5. hej.
  vilken röra.
  är trött i tassarna ,så jag orkar inte skriva så mycket,men jag säger tass iallafall.
  /tass

  SvaraRadera
 6. Maya-så sant som det är sagt utan en fast tass blir det inte bra! tasskram

  Kattliv- Vi glada att det går åt rätt håll! Tasskram

  SvaraRadera