lördag 5 december 2009

Gardinklättring

Igår kväll hade vi HMF här hemma, så vi passade på att ha lite kul för oss själva.
Vi hade springtävling, kollade vem som klättrade högst i sovrumsgardinen och stökade runt bland julblommorna och sängkläderna.

Vi tror att matte och husse misstänker att vi har varit i gardinerna och blommorna men de har inte sagt något.
Det beror troligen på att de har dåligt samvete när de är borta.


Idag har det varit en sån där grå och trött dag. Vi har mest vilat och sovit medans matte och husse stökat runt och fixat med någon garderob.
Ikväll blir det kyckling.

Förresten det där med adventskattlender, vi hade inte alls fått det om baktassen. Det är en Dentabits om da´n. Vi tycker det är ett bra påfund och hoppas att det blir en hel ask när det väl är den där julafton som alla pratar om!

5 kommentarer:

 1. Man kan inte anklaga katter utan klara bevis, och eftersom ni hade HMF så finns inga vittnen. Hoppas ni hade kul i gardinerna som ni inte klättrade i. *blink blink*

  SvaraRadera
 2. Sippo-jätteskoj,hi,hi. Tasskram

  SvaraRadera
 3. Men visst är det tillåtet med gardinklättring när man har HMF. Det står i kattlagen har ja för mig så H & M har inget att säga om de där.

  Tass

  SvaraRadera
 4. Jag tror det finns en sppecialparagraf också som säger "Katt må ta sig extra frihet ifråga om valfri vistelse mellan golv och tak i samband med HMF." Så ni kan lugnt tvätta svansen och se oförstående ut om det uppstår några frågor!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 5. Nea och Wikki-Låter bra! Kul harde vi alla fall! Tasskramar

  SvaraRadera