fredag 29 januari 2010

Vitt

Oj, oj, oj
Tänk att det finns så mycket vitt!
Det enda man har kunnat göra är att sitta inne och se ut på det vita eller sitta ute på altanen (en kort stund) och titta på det vita!
Vi har dessutom fått in en del vitt på altanen.
Nu tycker vi faktiskt att det räcker, inte ens fjäderkotletterna visar sig ju.

Förrutom att titta på det vita har dagen mest ägnats åt att vila inför kvällens bus.
Ja, liiite mat har vi fått ner också.

12 kommentarer:

 1. DEt är bra att ni fått åtminstone lite mat i era magar. Det kräver kalorier att ligga och planera kvällens bus också. Hoppas det går bra och att vädret snart blir varmare så ni kan spana på altanen längre stunder.

  SvaraRadera
 2. Håller med er, fattar inte var allt det vita kommer ifrån? Varför tar det inte slut? Vi får ligga inne och drömma om den tiden när det var precis lagom varmt för våra pälsar! Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Kattson-hoppas vi också, altanen är toppen när det är varmare. Nosbuff

  Gustav-Vi undrar vi med! drömma är väl det enda vi kan göra..Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Matte jamar att snö egentligen är vatten. Det låter konstigt tycker vi. Om det nu måste komma vatten kunde det väl vara som en kulig vattenfontän utanför fönstret och altanen? Så vi fick lapa i oss lite. Sedan kan man skvätta runt med tassarna i fontänvatten också. Men snö går inte så braigt att lapa i sig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. När matte å gammelmatte kommer hem efter att ha vari ute, drar de me sej massor av vitt in i hallen. Å när de smälter går de jättebra att lapa i sej. Gott e de också, för de e så kallt. Så Stationskatternas matte har nog rätt - det vita e vatten, fast i nån slags annan form.

  Att ni inte har nåra fjäderkotletter å titta på tycker ja e synn. Vi har allt möjlit utanför våra fönster - inte bara sånt me fjädrar utan sånt som matte kallar rådjur å harar å rävar å allt möjlit. De kommer hit för å äta, för gammelmatte lägger allti ut mat åt alla djurena. Hon säjer att de e svårt att vara djur när'e e så här kallt å snöigt, å de tror jag oxå! *ryser*

  SvaraRadera
 6. J, de va allså Conny de här, som jama de om djurena nyss.

  Tass från Conny, säkerhetskatt.

  SvaraRadera
 7. Jag håller med om att det räcker med otäckt vitt. Fast vi får väl vara tacksamma för att våra människor orkar gå ut i stormen och handla mat åt oss.

  SvaraRadera
 8. Findus, Isak och Rasmus-Vettenfontän låter som en bra idé istället för vitt, undrar hur vi ska få till det? "funderar" Nosbuff

  Klosterkatterna (Conny) Vi tycker också att det är gott med vatten från skorna. Vi har faktiskt sett två stora saker på fyra ben här! Matte säger att det är rådjur. Nosbuff

  Sippo-Nu får det vara nog! "Sätter ner tassen" som sagt tur att de tar sig ut så vi får mat i alla fall. Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Hör ni killar - nu i helgen ska man räkna alla fjäderkotletter utanför fönstret! Människorna lägger ut mat till dem och sitter sedan och tittar på vilka olika sorter av dem som kommer och räknar dem - i hela detta land! Kanske något för er killar, som ändå sitter och spanar efter dem!
  Sänder er mjuka smekningar
  från gammelmatte Gittan

  SvaraRadera
 10. Gammelmatte Gittan-Tack för tipset, matte har just lagt ut mat så nu kan vi börja räkna! "Spinner" och Nosbuffar

  SvaraRadera
 11. Mjaa,det där vita kommer ju hela tiden,tycker vi & de e såå Vackert att se på ♥ Jam & Kram från Oss!!!

  SvaraRadera
 12. Annmi-det är ju vackert det får vi hålla med om..Nosbuff

  SvaraRadera