torsdag 11 februari 2010

Garderoben

Det här är en del av mattes garderob.
Garderoben är min bästaste plats just nu!
Mattes tröja är jätteskön att ligga på.
(Så nu är det min tröja.)
Här är mitt alldeles egna kryp-in så hit går jag när jag vill vara ifred.


Matte stör ibland och kommer hit och gosar ibland när hon längtar efter mys, men det tycker jag känns ok för att bli kliad under haka och på öronen är skönt.

8 kommentarer:

  1. Jag vet precis hur du menar. Som katt så kommer man ju liksom in där våra människor inte stör så ofta. Att ligga och mysa bland husses strumpor och handdukar är helmysigt. Rentvättade alltså.

    SvaraRadera
  2. Garderober är mysiga! Vi passar på att se oss om när matte öppnar dörrarna. Du ser ut att ha hittat en riktigt, riktigt bra plats. Vet inte varför människor vill borsta oss? Räcker med att de öppnar garderoben så kan vi skötas avhårningen själva. Rulla av oss överflödet på kläderna, liksom. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Sippo-de som inte är tvättade får man hålla sig långt borta ifrån för annars svimmar man! Tasskram

    Findus, Isdak och Rasmus-Tur att matte är snäll och lämnar garderoben öppen! Klokt jamat om borstningen, ska vi införa här tror vi. Tasskram

    SvaraRadera
  4. Snällt att ni tar hand om mattes garderob. Det är ofta så att tvåbeningars kläder behöver impregnere... improviser... bli ingnidna med våra lukter för att bli fräscha.

    SvaraRadera
  5. Visst är det jättskönt att ligga och gosa på kläder, och så luktar det så gott i garderober. Hyggligt av er matte att lämna öppet, ska tipsa min matte om det.

    SvaraRadera
  6. Jag brukar också ta varje chans att gå in i en öpen garderob, men en gång gick jag fel och hamnade bland alla skorna, det var lite obekvämt. Så som du har det ser riktigt gosigt ut. Tass/Puma

    SvaraRadera
  7. Mjaaa,det är såå mysigt..Fast vår matte/husse har gjort ett eget Krypin i köket där de satt upp ett Jättesött tyg & bakom är en hylla längst ned vår alldeles egna mys med liite kläder *fniss*
    Sedan är det visst snyggt i köket mé säger dé..

    Jam & Kram från oss ♥

    SvaraRadera
  8. Kattson-visst är vi omtänksamma! Nosbuff

    Gustav-ibland har hon stil matte! Nosbuff

    Puma-Skorna är ju inte lika sköna att ligga på men kan ju ha lite "intressanta" dofter. Nosbuff

    Annmi-Det viktigaste var väl att det blev en bra plats till er, att det blev snyggt också var väl en bonus! Nosbuff

    SvaraRadera