fredag 19 mars 2010

Chips





En av de bästa kvällarna på veckan: FREDAG

När matte och husse pratar om fredag kväll har vi förstått att då är de hemma med oss flera dagar i rad. Och det är det bästa vi vet!



Det är bra för att matte och husse är hemma.
Och för att vi alltid på fredagar (och lördagar också) får samma mat som husse och matte (fast rått kött eller rå fisk)
För att vi får mer lek.
Och mer gos.

Och ibland får vi provsmaka något nytt!
Vi skulle tycka det var bra med flera fredagar i veckan eller ännu hellre lördagar, för då är de ju hemma hela dagen också!

15 kommentarer:

  1. Jag tycker också om chips. Men man får vara snabb om man vill ha något, för husse glufsar i sig som en galen skällis. Visst är helger bra?!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin bild på dig. Det syns verkligen att du njuter av chips. Visst vore det bättre om det vore många fler fredagar och lördagar i veckan. Det skulle faktiskt räcka med de två dagarna, eller hur?

    SvaraRadera
  3. Sippo-Chips är gott! Helger är BÄST tycker vi! Tasskram

    Kattson-"röd om nosen" Bra idé med bara två dagar, det kan vi börja med! Tasskram

    SvaraRadera
  4. Det är så trist att människorna är borta så länge alla andra dagar, så fler fredagar och lördagar var ett förslag helt i vår smak. Att det ska till en katt att tänka ut något så smartigt! Vi tycker också om chips, fast matte har det så sällan. *sniff* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Findus, Isak och Rasmus-ibland så har vi ljusa stunder! Vi har inte heller chips så ofta så det är bästa att njuta! Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Vi har provat det mesta sockerkaka, pizza,pamak suck, yoghurt, isterband och en del annat men inte chips. Hmm måste se till att husse släpar hem en påse de är väl inte så tungt. Bra förslag fler fredagar, lördagar och söndagar. Sen kan man väl plocka in lite fler helger också "funderar"

    SvaraRadera
  7. Godis kissar - det är vad ni är! och godis är gott!

    SvaraRadera
  8. Pricken, Svart, Moses, Pi-oj, vad ni har testat mycket saker! En del av det som matte och husse äter är konstigt tycker vi. Vi tycker att det är dags att göra om veckan:fredag kväll,lördag, och söndag och sen lite helger på det! Nosbuff

    SvaraRadera
  9. mmm vad gott det ser ut! Vår matte har börjat med något konstigt, så hon äter inte chips längre. Men vi kan ju ändå få, bara för att hon vill tänka på figuren ska väl inte det drabba oss?! /Siri, Blueberry O Wildberry

    SvaraRadera
  10. SiriOBlueberry-Vi får inte heller chips så ofta så vi njuter desto mer när vi får det. Matte säger att vi måste tänka på underhållet också när vi äter chips. Nosbuff

    SvaraRadera
  11. Mmm, chips är då det godaste jag vet. Speciellt de som finns i de där rören, det är så roligt att sticka in tassen och ut kommer ett stort knapprigt gottebord av chipssmulor. Mums!!
    Visst är fredag bra, man får tid att gosa och tigga lite extra från Matte då.

    SvaraRadera
  12. Vilken chips-sort är bäst?? Estrella eller Olw och vilken smak?? Det kanske är dags för ett katt-test i just denna frågan?!?

    SvaraRadera
  13. Sixten-de där rören har vi inte provat, låter kul! Fredag är toppen både när det gäller gos och käk! Nosbuff

    Moster-Vi har nog bara testat OLW, sourcream union och dill och gräslök. Goda båda två! Katt test verkar vara en god idé. Tasskram

    SvaraRadera
  14. Helg med bus och gos med matte & husse är det bästa som finns!

    Tass & Kram

    SvaraRadera
  15. Jag hittade Slumpen i en chipspåse i vardagsrummet och han såg så nöjd och glad ut som bara den:)
    Kram Jam o Spinn

    SvaraRadera