onsdag 10 mars 2010

Husse

Husse är sjuk.
Det är jättesynd om honom han har feber och är förkyld.
Han orkar knappt leka med oss.

Vi har ett tungt jobb med att ta hand om husse.
Vi får turas om att ligga och värma honom och ge lite spinnhealing.
Har vi tur orkar han efter några timmar att "kasta råtta" en liten stund men sen är det bara att fortsätta med vår uppiggande verksamhet.
Nåjam, han är ju hemma i alla fall och inte på det där jobbet så vi får försöka få honom tillräckligt frisk för att leka men inte så frisk att han kan jobba.

11 kommentarer:

  1. Jamså, har den där sjukan flugit till er nu? Då är det väl risk att er matte också snart ligger i sängen. Så var det här. Först husse och sen matte. Det blir nog inte så mycket leka i början är jag rädd. Men ni har en stor och viktig uppgift nu att vara sällskaps- och healingkatter!
    Nosbuffar på er!

    SvaraRadera
  2. Ni jobbar stenhårt på att få husse bättre, det syns ju på de fina bilderna. Verkar som om alla får slängar av infektioner just nu. Det kryllar nog bara av mollusker... eller bacillusker... eller vad de nu heter? Hälsa husse att han får krya på sig. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Gustav-matte brukar faktiskt klara sig bättre än husse men det är för att hon jobbar med barn säger hon.Vi kämpar på med sällskapet och healingen..börjar känna oss lite slitna. Nosbuff

    Findus, Isak och Rasmus-De har fullt upp alla de där "luskerna", vi hoppas att matte klarar sig. Tack för omtanken om husse! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Tur att husse har er som stödkatter. Det är ju allmänt känt att vi har helande effekt på sjuka människor.

    SvaraRadera
  5. Har husse någon mjuk mage att ligga på eller kan han vara lite trevligt(?) sällskap till er kissar åtminstone?
    Lycka till med ert krya-på-arbete!

    Tass och vift,
    Trassla

    SvaraRadera
  6. Det är en knivig uppgift ni har framför er. Att se till att husse blir så pigg så att han orkar leka med er men inte så pigg att han orkar gå till jobbet, det är balansgång på hög nivå. Hoppas ni lyckas. Tass

    SvaraRadera
  7. Sippo-"Nickar instämmande" det är en ansvarsfull uppgift! Tasskram

    Trassla-husse har tyvärr dåligt med mage men det funkar att ligga på filten på husses ben, sällskapet har varit lite si och så då han varit lite snål med klappar och gos.Men han är ju hemma..Nosbuff

    Kattson-det känns som ett knivigt uppdrag men vi gör vårt bästa! Nosbuff

    SvaraRadera
  8. Stackars er HussePusse...Men mja är säker på att han får god kattomvårdnad,den BÄSTA ♥ Jam & Kram!!!

    SvaraRadera
  9. Åh riktigt finlir att få husse lagom frisk för att leka och lagom sjuk för att kunna stanna hemma! Men är de några som klarar av de så är de ni!

    Tass!

    SvaraRadera
  10. Annmi-Han kommer bli så glad när vi jamar att ni tycker synd om honom! Vi jobbar på! Nosbuff

    Nea-Balansgång..vi får se om vi lyckas. Nosbuff

    SvaraRadera
  11. Oj oj oj, våra stackars hussar!Ta väl tass om honom så blir han fortare frisk. Vår husse är också sjuk, kraxar, snorar, hostar och har lock i öronen!(hur han får in dom där fattar vi inte :))

    Nu nös han så att hela huset skakade!/The Fjutt

    SvaraRadera