måndag 17 maj 2010

Husse är hemma!

ÄNTLIGEN har husse kommit hem!
Vi har saknat honom jättemycket.
Matte är toppen och har varit hemma nästan hela tiden, men fyra händer ger dubbelt så mycket gos som två.Husse kom hem sent igår kväll, så han hann bara säga hej och gosa lite innan det var dags att krypa till kojs.
I morse väckte vi husse tidigt så vi skulle få lite extra tid för lek, och det fick vi!
Husse tog det lugnt innan han åkte iväg till jobbet och som tur var hade han en kort dag idag så det har blivit mycket lek och mys när han kom hem.
Vi har ju lite att ta igen.
När matte kom hem fortsatte vi vår halsbandsträning.
Husse tycker att vi har blivit riktigt duktiga så snart ska vi köpa sele!


7 kommentarer:

 1. Här håller vi tassarna stenhårt för att det ska gå bra med sele. Tänk så spännande man kan ha det. *kurr*

  SvaraRadera
 2. Visst är det toppen när husse kommer hem, det tycker jag med. Och vad kul det ska bli för er att komma ut, är säker på att ni kommer gilla det jättemycket!

  SvaraRadera
 3. Sippo-vi jobbar på med halsbanden. Riktigt spännande är det! Nosbuff

  Gustav-Skönt att ha båda på plats där de ska vara, dvs hemma! Vi tror också att vi kommer att gilla att vara ute. NOsbuff

  SvaraRadera
 4. Det är allra bäst när ens människor är på plats hemma! Skönt att ni fått lite extra gos av husse som kompensation. Vi är sååå nyfikna på hur matte och husse klarar koppelträningen. ;) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Bra att husse kommit hem och att ha förståd att ta sig tid att leka med er i morse. JAg tror det kommer gå jättebra med sele snart. Det tar inte så lång tid att vänja sig, särskilt inte när man vet att det vankas utevistelse när man fått på sig halsbandet.

  SvaraRadera
 6. så bra att matte har fått x-tra assistans när det gäller pälsklappning och dylika saker. Annars kan ju hon bli överansträngd om bara hon ska klappa hela tiden....spännande det där med halsbandsträningen...

  SvaraRadera
 7. Findus, Isak och Rasmus-japp, det är ju här de ska vara! Fler rapporter om träningen kommer. Nosbuff

  Kattson-Vi hoppas också att vi får gå ut snart, men det känns fortfarande rätt obehagligt med halsband men det ska nog gå. Nosbuff

  Maya-Hon såg lite trött ut matte..Vi jobbar vidare med träningen. Nosbuff

  SvaraRadera