tisdag 6 juli 2010

Blött i nacken

Matte hittade en fästing på mig, Deco.
Hon tog naturligtvis bort den så fort hon kunde och sen ilade hon iväg till apoteket och köpte fästingmedel.Efter att vi varit ute lääänge och kommit in började matte irra runt lite grann och så tog hon fram en lång grön sak som hon stack ner i nacken på oss och så blev det alldeles blött.
Lite äckligt var det.
Men vi trodde att det skulle vara värre så vi undrar om matte gjorde rätt..
Nu ska vi väl slippa de där äckliga fästingarna.

Det hände två extra spännande saker när vi var ute.
Grannbarnen kom och hälsade på oss, det gick bra för nu har de förstått av vi inte gillar när de blir för högljudda.
Den stora grå katten som är lik Dui sprang förbi,
just framför nosen på mig, Dui och matte!
Vi följde efter men på lite avstånd.
Han ser ut att må bra men vi har inte kommit tillräckligt nära för att se om han är märkt.

5 kommentarer:

 1. Välkomna till BRF - Blöta Nackars Riksförbund. Jag bara väntar på den dagen då husse smetar gegga i nacken på oss. Hoppas ni snart kan få tag på kissen och fråga var han hör hemma.

  SvaraRadera
 2. Tyckte ni att det bara var LITE äckligt? Vad skönt för er (och er matte), måste jag jama! Jag tycker bara det blir värre och värre för varje gång, och Piff ska vi inte tala om. Hon är totalvägrare, och slåss för sin sak.
  Hoppas att den gråa katten har ett hem och bo i!

  SvaraRadera
 3. Ni får kämpa vidare med att identifiera den där stora gråa katten. Hoppas den har ett hem och bara är ute på vift. Hoppas också ni slipper fästingar nu när ni fått sånt där äckligt i pälsen.

  SvaraRadera
 4. Det gick ju bra med blött i nacken, så nu får väl de där attans fästingarna ändå hålla sig på avstånd. Kul med besök av barn, när de har lagom hög röstinställning. De brukar tycka om att gosa mycket. *spinner* Han verkar bli modigare, grå kissen, när han kom så nära. Få se om ni kan klura ut mer om honom. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Sippo-Vi hoppas också få tag i kissen, han har varit borta ett tag nu vi hoppas förståss att det är för att han är hemma hos sig. Nosbuff

  Gustav-det gick bra men det kan ju vara för att vi inte visste vad det var och matte var så försiktig så.Vi får väl se hur det går nästa gång. Vi hoppas också att kissen har ett eget hem. Nosbuff

  Findus, Isak och Rasmus-nu ska väl de äcklisarna hålla sig borta! Barn gillar ju att gosa och leka men vi måste nog jama att kusinerna är bäst!Vi ska skicka ut matte på storspaning om kissen, vore skönt att få veta..Nosbuff

  SvaraRadera