måndag 26 juli 2010

Soffpotatisar

Det är skönt att det är lite svalare, grått och regnigt.

Det är bättre tillfällen till lagom varmt mys med matte och husse.

Det är länge sedan det var lagom varmt att ligga i knäet och bli gosad med jättelänge så nu har vi passat på.Matte och husse verkar ha fått något slag i huvudet eller så för de har varit väldigt lugna och stillsamma ett par dagar.

Det gäller att passa på och njuta av lugnet så länge det varar!


Vi ser fram emot ett lång och lagom blöt tur ute.

Vi måste ju markera om vårt Område.Matte och husse säger att vi är soffpotatisar (vad de nu menar med det) men vi är minsann inga potatisar vi är katter och kan minsann det är med att vila oss i form. Finns det några soffpotatisar här så är det matte och husse så det så!
6 kommentarer:

 1. Jag håller med om att det är betydligt bättre gosväder nu när det inte är så flämtvarm. Ett varningens jam om era människor som tar det lugnt. Jag har hört talas om "lugnet före stormen" så se upp för eventuella stormbyar. *orolig*

  SvaraRadera
 2. Det är bra att ni passar på att njuta när tillfälle ges. Man vet aldrig när de där tvåbeningarna hittar på nåt tok igen. Jättefina bilder på er alla tre.

  SvaraRadera
 3. Sippo-undrar verkligen vad de tänker hitta på våra tvåbeningar. Det där med lugnet före stormen låter oroväckande..Nosbuff

  Kattson-Det där med att njuta av att ta det lugnt behöver våra tvåbeningar öva på! Tack för kattlimangen! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Klart ni är katter! Soffpotatisar? *förvirrade* I så fall är ni de sötaste potatisarna vi sett. Njut av stillheten och gosvädret så länge det varar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Precis min erfarenhet också, är det några som är soffpotatisar så är det matte och husse! Visst är det jätteskönt med lagom värme i pälsen nu, och extra gos är aldrig fel!

  SvaraRadera
 6. Findus, Isak och Rasmus-visst är vi katter ialla fall vad vi vet, vi har aldrig sett en potatis röra på sig så det så! Vi njuter! Nosbuff

  Gustav-Jätteskönt med lagom värme och mer gos! Nosbuff

  SvaraRadera