fredag 16 juli 2010

Ute hos mormor

Matte hade tagit med våra koppel till mormor.

Tur eftersom mormor tyckte det var jättkul att gå ut med oss!Mormors trädgård är MYCKET större är våran så det var VÄLDIGT mycket att titta på.

Lite småläbbigt faktiskt när vi först tittade ut och insåg hur stort det var.

Vi samlade mod och knallade ut.Väl ute fanns det massor att undersöka.

En Sädesärla , fjärilar och flugor.

Mormor har inte så många buskar som vi men massor annat att kolla in.
Tänk vad mycket saker det finns att undersöka överallt!6 kommentarer:

 1. Det är lite spännande att utforska nya platser. Speciellt när man vet att man har en människa med sig som inte låter en råka illa ut. Nosbuff!

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha en perfekt semester! Det är ju inte så kul att BARA ligga och lata sig, man vill ju upptäcka saker också!

  SvaraRadera
 3. Ni är ju jättemodiga! Nya, stora ytor kan vara lite, lite läskiga. Tyckte ni klarade allt undersökande med glans! Vad bra att mormor tycker om att gå i koppel. ;) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Bra att mormor är med er när ni utforskar nya områden. Det blir ju inte mycket till semester för er, när ni måste undersöka saker hela tiden, men ni kanske kan ta igen er lite när ni kommer hem igen.

  SvaraRadera
 5. Härligt att mormor gillade att gå ut med er! Så spännande att utforska nya områden även om det kan vara lite läskigt i början!

  Tass

  SvaraRadera
 6. Hej Alla! Det är helt ok att vara hos mormor, spännande att gå ut men som ni jamar, skönt att ha med någon som är trygg! Snart kommer vi hem igen så livet blir som vanligt! Nosbuff

  SvaraRadera