tisdag 19 oktober 2010

Tankar

Idag har större delen av dagen ägnats åt att tänka på Snuffe, Sippo och hans husse.
Snuffe gick över Regnbågsbron igår.
Under en kort tid har flera av våra kattvänner vandrat över Regnbågsbron.
Det har fått oss fundera lite extra.


Vi har det så bra med med husse och matte som älskar oss.
Ett stort hus, en trädgård att vara ute i och altanen förståss.
Vi får massor av kärlek, mys och bus och mumsig mat.
Kort sagt: Bättre kan vi inte ha det. MEN om det skulle hända något och vi skulle bli sjuka t ex. så hoppas vi att matte och husse klarar av att fatta det svåraste beslutet av kärlek och omtanke in i det sista när det är dags för oss att vandra över Regnbågsbron.

10 kommentarer:

  1. Jag är säker på att er matte och husse skulle ta beslutet att låta er gå vidare över Regnbågsbron om det vore det bästa för er. Jag hoppas att ni har långt, långt kvar tills det är er tur, men en dag är det dags för oss alla. Då sörjer vi som fortfarande är kvar, men den som går vidare vet ju att den ser och hör oss där uppifrån, så den behöver inte vara ledsen. Den kan förbereda att ta emot dem som kommer efter. För så är livets gång.

    SvaraRadera
  2. hej.
    jag tror säkert eran matte och husse skulle ta det rätta beslutet om det skulle bli så.

    SvaraRadera
  3. Jag håller med ovanstående jamare, att era människor kommer fatta det riktiga beslutet. Om det dessutom är en bra vettis som ni har, kan även h*n hjälpa till och vara ett bra stöd. Precis som Snuffe's vettis gjorde.

    SvaraRadera
  4. Det är ju en situation som ingen matte eller husse egentligen vill tänka på. Men om den uppstår, så tror vi absolut att era människor, kanske i samråd med veterinären, kommer fram till det beslut som är riktigt. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Det där har jag också tänkt på, det måste nog bli så när det händer ens kompisar såna här saker. Vi katter som här kärleksfulla hussar och mattar har det extra bra, för vi vet att vi kommer slippa lida när det blir dags. Men det är ändå förstås svårt att tänka på att vi måste jama hej då för alltid nån gång.

    SvaraRadera
  6. Kattson-Vi hoppas att det är lång tid kvar tills det är dags för oss men finner tröst i tanken att vi ses på andra sidan Regnbågsbron.Nosbuff

    Murre och Pip-det tror vi också. Nosbuff

    Sippo-Vi tror också det, men en klok vettis är nog en hjälp på vägen.Nosbuff

    Findus,Isak och Rasmus-Vi tror det också men det är klart att man funderar lite. Nosbuff

    Gustav-Det är ju jobbigt att tänka på men det är nog bra också. Vi har ju bra hussar och mattar så det blir nog bra men ledsamt. Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Så vackert skrivet. Vi har det bra vi katter som har omtänksamma människor omkring oss. Våra människor fattar nog rätt beslut när den tiden kommer så vi slipper att lida.

    SvaraRadera
  8. Maya-vi hoppas att de klarar det. Nosbuff

    SvaraRadera
  9. Mja,Er husse/matte fattar säkert rätt beslut för oss/er om det skulle behövas även om deras ♥ säger annorlunda.....

    Jam & Kram!

    SvaraRadera
  10. Annmi-vi tror också det även om man inte vill tänka så mycket på det. Nosbuff

    SvaraRadera