torsdag 7 oktober 2010

Ute i det grå

Grått, grått och mera grått skulle man kunna jama!
Och sen är det blåst, blåst och mera blåst!
Undrar hur mycket grått och blåst det finns egentligen? Nåjam, ut kom vi men matte och husse var lite svårflörtade så det krävdes en viss övertalning. Väl ute upptäckte vi att det blåste så det lät i öronen, skumt!
Det blåser när vi är på altanen också men det känns inte på samma sätt.
Det rufsade om rejält i pälsen också.


Det blev en stund med korta stopp för ett och annat grässtrå men annars tassade vi och sprang vi fort för att hålla igång matte och husse.

Området var lugnt idag.

Nu när det börjar bli kallt och grått och blött kan vi absolut tänka oss att låna ut vårt område lite grann om det är någon katt här som inte har någonstans att ta vägen. Men då vill vi att den stannar så att vi vet och kan ta hand om den. Katten som är lik Dui har vi inte sett på jättelänge så vi hoppas att han är hemma!

7 kommentarer:

 1. Mycket befogade undringar. Man hade ju kunnat tro, att det skulle vara brist på grått och regn snart, men icke! Vad go´a ni är, som kan tänka er att låna ut ert Område ifall det kommer någon misse som inte har det så bra. Fast allra helst hoppas vi att behovet inte ska dyka upp, förstås! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Det låter som ni har samma väder som vi har. *ryser* Snällt av er att låna ut ert revir om det skulle behövas. Fast egentligen hoppas vi på att det inte kommer behövas.

  SvaraRadera
 3. Findus, Isak och Rasmus-Vi hoppas ju också att alla katter här omkring har sina hemma men ifall om..så får vi ju inte vara småaktiga utan försöka hjälpa till istället. Nosbuff

  Sippo-som jamat, vi hoppas att vi slipper och att alla har sina hemma, men ifall om att så måste vi ju hjälpa till. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Säger som Sippo, smällt att ni vill låna ut ert revis om det behövs, men hoppas det inte behövs. Fast jag är rädd att det kommer att behövas.

  SvaraRadera
 5. Ja fy jamars vilket väder det varit!

  SvaraRadera
 6. Jamar mé...Höststorm nästan,sa matte-Fast hon Älskar Hösten :)

  /Jam & Kram på Er sötisar!

  SvaraRadera
 7. Kattson-vi har det ju bra så är det någon som inte har det måste vi ju hjälpa till. Nosbuff

  Max och Måns-visst har det varit trist. Nosbuff

  Annmi-Höststorm var ordet, brr. Filt och gos är det som gäller. Nosbuff

  SvaraRadera