måndag 28 mars 2011

Slitna

Vi har haft en lugn dag idag. Lite slitna efter kusinernas besök och Alices fest. Vi gick upp ganska tidigt med matte och fick mat, vatten och fixad låda. Lite snabbgos innan matte drog iväg till det där jobbet.Vi tog oss en liten morgonlur innan vi satsade på fjäderkotlettspaning i köksfönstret. Vi är nästan säkra på att Blåmesarna flyttar in i fågelhuset. Lite mat och sen vila middag. En tur ut på altanen, snart är allt det vita borta från vår gräsmatta. Tänk: Nytt färsk gräs ..."drömmer" Vi satsade på en extra lång eftermiddagsvila för att vara i toppform när matte kommer hem. Här ska kastas råtta och jagas matte. Tror vi avslutar med soffgos.

9 kommentarer:

  1. Låter som ni haft en behaglig dag. Vad matte ska bli glad över att ni har fullt med energi nu och orkar aktivera henne så hon inte slöar till.

    SvaraRadera
  2. Ni har verkligen blivit experter på att utnyttja dagarna på ett väldigt bra och effektivt sätt. Hoppas ni hunnit vila ut tills matte kommer hem.

    SvaraRadera
  3. Låter som en bra dag!! Ha det så kul med jakten på liten matte! :-))
    tassen, nosgos och gottisar
    M&K

    SvaraRadera
  4. Verkligt vettiga kattiviteter ni har haft för er idag! Kul att blåmesarna verkar vara tillbaka. De är alltid skoj att kika på. Är det jaktsäsong på mattar nu? *funderar* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Bra tassat,vänner.........
    /Jam & Kram i kvälls ☼

    SvaraRadera
  6. Gustav-Vi tycker att hon var lite lat när kusinerna var här. Nosbuff

    Kattson-Det hoppas vi med, hon var allt lite slö igår matte! Nosbuff

    Kajsa och Mauric-liten och liten, hon klampar fram som en elefant i alla fall! Nosbuff

    Findus, Isak och Rasmus-Det gäller att trimma dem lite inför den stora utesäsongen! Nosbuff

    Annmi-Nospussar

    SvaraRadera
  7. Låter som en perfekt dag efter en hektisk helg! Här har vi mest legat och sovit idag. Vad snälla ni är som motionerar matte så att hon inte slöar till! Vi skall nog ta och jaga runt matte lite här också....
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  8. Vad musigt ni verkar ha haft, en riktigt purrfekt dag! Det gäller att ladda kattebatterierna efter ett sådant ståhej!
    *kurr*

    SvaraRadera
  9. Alice-Sova är bra och alldeles för underskattat! Vi tycker att matte behöver komma iform tills vi ska vara ute mera. Nosbuff

    Chinook, Busan och Cherokee-När man inte är van så blir man ju ganska trött. Nosbuff

    SvaraRadera