torsdag 26 april 2012

Torsdag

Matte gick upp tidigt som vanligt men det är bra för då blir det påfyllning i matskålarna och byte av vatten samt ren låda. Vi brukar äta lite smått med en gång men sen går vi och lägger oss och sparar goset till husse. Han går ju upp lite senare så då blir det både gos och bus.
Idag har vi haft en skön dag. Lite fjäderkotlettspaning i fönstret, kattspaning på altanen (Misse brukar hälsa på lite då och då)och så lite vila. Lugnt och fridfullt.
Ikväll blir det hussegos för matte är tydligen "ute och äter" med sina kompisar.Det där förstår vi inte. Vad kan vara bättre än att äta hemma och få en massa gos av sina katter.

13 kommentarer:

 1. Hon kan väl gå ut i trädgården om hon nödvändigtvis måste äta ute?

  SvaraRadera
 2. Ta tass om husse nu när matte har rymt ;-)

  =^.^=

  Nosgos tills vi ses hos Wicki!!!

  SvaraRadera
 3. Jamar som Gustav , att hon kan väl gå ut i trädgården om hon nu tvunget vill äta ute :)

  SvaraRadera
 4. Vår matte har också varit på rymmen och ätit ute. Fast det regnar?! Ibland är de konstiga, mattarna. ;) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Åhh finisar, jag jamar med Gustav.. Varför kan hon inte äta i trädgården om hon nu måste äta ute? *funderar* Kompromiss! Det är allt mycket bättre.. Ibland är de inte lika snabbtänkta som oss och tror sig vara tvungna att gå hemifrån för att kunna äta ute.. *skakar på huvudet*. Hoppas ni och husse får en skön kväll ändå! :)

  Nosgos och Mjölkisar

  SvaraRadera
 6. Antar att det är mattes "plikter" som tvingar henne ut att äta. Givetvis hade hon hellre ätit och busat med er. Det jamar sig självt.

  SvaraRadera
 7. Ni ser ut att njuta i massor. :)
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 8. Dumheter - äta ute, när det är så blött och mörkt och ruggigt!! Och blåsigt! Det är väl bättre att sitta hemma i soffan och mysa med er!
  nosgos å torsdagskvällsgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 9. Hmm ja det borde ju va mysigare att äta hemma och få kattgos samtidigt. Fast hon kanske behövde lite "gos" av sina kompisar också :-)

  SvaraRadera
 10. jamar oxå som Gustav: **Hon kan väl gå ut i trädgården om hon nödvändigtvis måste äta ute?**
  Måste väl vara trevligt att äta hemma oxå? Funderar

  Tass Tass

  Matte säger att hon ska på begravning i morgon.
  Vi tröstar matte i kväll.

  SvaraRadera
 11. Konstigt att hon hellre vill äta ute i regnet än med er! Men det är ofta man inte begriper sig på mattar. Vad bra ni har det som har två stycken att gosa och busa med på morgonen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 12. Är säker på att matte bara satt och saknade er hela den där utemiddagen igenom... Är lika säker på att både hon och husse är inställda på en helkväll med fredagsmys i kubik nu :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 13. Alla-Men visst valde hon konstigt. Hon kom hem i hyfsad tid i alla fall så lite mys hann det bli innan det var dags att sova. Nosbuff

  SvaraRadera