fredag 11 maj 2012

Arbeta hemma

Idag har det varit en sån där bra dag. Husse var iväg och jobbade en kort stund innan han kom hem och fortsatte att arbeta hemma. Sen åkte han men då kom matte efter en kort stund och skulle jobba hemma. Det är verkligen jättebra tycker vi. Tyvärr får man ju inte full uppmärksamhet och får höra: Flytta på dig,du ligger på mina papper! Men det kan man ju stå ut med när de inte förstår sitt eget bästa. De är ju hemma i alla fall och det gillar vi! Nyss var Snabeldraken igång här och det gillar vi INTE! Men nu slipper vi ju det eländet ett tag och kan ägna helgen åt viktigare saker. Gos och bus te x.

14 kommentarer:

 1. "Jobba hemma" är utmärkt. Det gör ju min matte för det mesta. Man får överse med att de kallar det jobb, vi vet ju att de mest sitter och slöar med sina papper. Huvudsaken de är hemma, som ni skriver! Ha en härlig goshelg!

  SvaraRadera
 2. Det där med att man ligger på deras papper är väl inget nytt... Man SYNS ju bäst då!!!

  =^.^=

  Nosbuffar, vi ses om en stund hos Fjutten!

  SvaraRadera
 3. Mjau, nu ska vi försöka att tassa ifatt här, för matte var inte hemma i går, så hon kunde hjälpa oss med datorn, *Fnysjam alltså*
  mjau, ni måste köpa Sigge Svamphunds bok. Den låter jamars bra tycker vi, ska börja läsa i den i kväll.

  Tass Tass
  här är det regnväder idag, *fnys*

  SvaraRadera
 4. Nån liten lätt operation som håller Matte eller Husse i soffan under en längre period kan rekommenderas.
  Inget man får ont av, för de va rätt jobbigt i början tycker vi. Mycket nej nej från Matte, när vi övade landningar på ett visst knä.
  Så nåt lätt bara.
  En armbåge kanske. :-)
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 5. Märkligt att man jämt verkar "ligga i vägen" var man än ligger.

  SvaraRadera
 6. De borde väl vara glada åt att ha så ovanligt stiliga papperstyngder? Borde vara värt mååånga dentisar! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Har inte er husse lärt sig att en katt aldrig är i vägen utan alltid på rätt plats?
  Skönt att slippa snabeldraken i helgen. Här har vi haft fredagsmys med lite gottisar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Jättemysigt att få ha matte och husse hemma :-)

  SvaraRadera
 9. Oj, vilket farande på matte och husse. Blir dom inte snurriga i huvudet?

  SvaraRadera
 10. Oj, vilket farande på matte och husse. Blir dom inte snurriga i huvudet?

  SvaraRadera
 11. Nämen så de jamar! Här brukar mamma gilla läget ganska såå bra *fniss*. Vi testar henne och ska helst ligga precis där hon vill fixa något.. Men vi hjälper juh bara henne ta paus ;). Hoppas ni har en härlig CATurday idag med massa gos och gottigt!

  Nosgos och Mjölkisar

  SvaraRadera
 12. Låter purrfekt med hemma-arbetande 2-beningar ! Jag tycker dock dom skulle vara tacksamma när ni agerar pappersvikt så att deras papper inte blåser bort !

  SvaraRadera
 13. Min kattentar försvann :(
  Jag skrev i alla fall att det är bra med hemma-arbetande 2-benta och att det är väl bra att ni håller reda på deras papper :)

  SvaraRadera
 14. Alla-Visst vore det bra med lite större förståelse när man hjälper till, men det verkar svårt!Sen får de gärna jobba hemma oftare för det är i alla fall bra när de är hemma. Nosbuff

  SvaraRadera