lördag 26 maj 2012

CATurday

Idag har vi haft en ganska lugn dag förutom att matte och husse naturligtvis var tvungna att springa runt med den där förjamade Snabeldraken en stund. Riktigt störande när man just har lagt sig till rätta för en liten powernap. Nåjam för övrigt har det varit bra. Det har varit varmt här så vi har mest vilat.
En tur ute har vi i alla fall hunnit med. Vi har sett en röd och en röd och vit katt på vårt Område. De var naturligtvis inte i närheten när vi kom ut. Hade varit spinnande att träffa dem! Gräset smakar fortfarande bra men behöver nog lite regn så att det blir så där riktigt krispigt igen. Har fått tag i lite insekter, alltid trevligt att se att jakt instinkten är intakt!
Nu laddar vi för grillning, det blir köttfärs idag och om vi har tur så kan det nog bli lite glass också! Senare ska vi ha mys i massor i soffan.

9 kommentarer:

 1. Låter härligt vänner & så vackra foto på er i det gröna sköna...../Nospussar från mig

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra Pingstafton! Köttfärs är mumsigt, glass också!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig dag! Hoppas det blev mycket gos och glass på kvällen. Här har vi mest gosat och tagit det lugnt idag.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Mjau missevänner, här har det oxå varit jättevarmt så vi har mest legat och vilat oss i rastgården. Bilder kommer snart. Matte ska köpa lite mer saker åt oss att klättra på i veckan som kommer. Hurrjam jamar vi bara, *fniss*

  Tass tass

  SvaraRadera
 5. mmm, grill.... vi har oxå ätit gott ute i värmen idag...fina bilder på er. Vår människa har varit lite slö med blixtapparaten och det tassar vi för

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig lördag!!!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 7. Härligt härligt och snart ses vi.
  Ska bli sååå mysigt och kul.
  Kram och Tazz

  SvaraRadera
 8. Mamsen och pappsen grillade också igår tillsammans med tvåbenings-granntanten. Det är soligt och varmt och vi orkar ingenting annat än att bara slöa och slappa i värmen.
  Nosbuffar på er, gosisar!

  SvaraRadera
 9. Verkar so ni haft en purrfekt lördag förutom besöket av Snabeldraken :)
  Min matte jobbade delat pass igår = trist :(

  SvaraRadera