fredag 18 maj 2012

Uteliv

Idag har matte varit hemma hela dagen och husse kom mitt på dan! Såna här dagar gillar vi! Vi har förstått att det är flera dagar då matte och husse är hemma med oss.
Nåjam, när husse kom hem förväntade vi oss att vi skulle gå ut genast men så blev det inte. Förstår inte hur det prioriteras ibland. Husse satte sig och jobbade och matte försvann ut och sprang runt med det lilla morret som gör gräset kortare.
NNär hon kom in var det i alla fall dags för promenad. ÄNTLIGEN! Jamarskönt ute! Maatte hade inte kapat allt gräs som tur var utan det fanns lite kvar till oss. Det var fankattiskt gott, sådär krispigt och färskt som gräs ska vara. Efter att ha kontrollerat Området i lugn och ro kunde vi konstatera att allt är som det ska. Humlorna och fjärilarna är här så det finns mycket att göra! Ef

12 kommentarer:

 1. Skönt att ni kontrollerar att allt är som det ska. Man vet ju aldrig vad som händer när tvåbeningarna far fram helt okontrollerat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De hade skött sig och inga inkräktare! Nosbuff

   Radera
 2. Man ser riktigt hur smaskigt det där gräset är! Dessutom ser det helt okapat ut. Fattas bara annat, på er egen tomt måste det naturligtvis sparas en bit användbart gräs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite godis behöver man ju! Nosbuff

   Radera
 3. Om man ändå kunde förstå varför människor ska ha så många manicker som låter så man får ont i öronen.
  Kanske för att de hör så dåligt med sina ynkliga öron.
  Snabeldrakar, gräsätarmaskiner och alla andra bullermaskiner undviker vi så gott det går.
  SvansKram/Kattmaffian

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch jam, bäst att hålla sig borta, särskilt när Snabeldraken är framme.Nosbuff

   Radera
 4. Vad skönt att er matte sparade lite gott gräs tiller. Här kom matte hem med en kruka kattgräs till oss idag. Mjausingen vad mumsigt det var! Jag och Mårrgan smaskade i oss direkt, men Bosse lekte mest med det...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så gott! Snällt av matte! Nosbuff

   Radera
 5. *FNISS, Fniss, Fniss* har ni haft likadant som vi.
  Här har matte oxå dragit fram med den däringa gräsätarmaskinen, HMPF
  Matte tyckte det var så långt, så det var dags att korta gräset lite, undrar varför. Vi ville ju ha gräs att äta. Jam, det finns lite kvar iaf, som tur är.

  Tass Tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får vara glad när de sparar lite av gottiset! Skönt att vara ute ändå! Nosbuff

   Radera
 6. Klok matte som sparade lite gräs. det är viktigt att Ni på något sätt försöker visa matte lite uppskattning när hon gör på detta sättet. Kanske tycker hon inte om gräsklipparen och skaffar en annan. Detta får absolut inte ske utan var extra snäll.

  SvaraRadera
 7. vi tycker att det var bra gjort så matte fick lite extra gos. Välkommen till oss! Nosbuff

  SvaraRadera