måndag 24 mars 2014

Den STORA kattongen


Vi gillar vår stora kattongen
 Kul att jaga runt inuti.
Ligga och lurpassa och att bara vara i den!
Den är toppen att stå, gå, sitta och ligga på!

8 kommentarer:

 1. Vilket utmärkt komplement till hussehiss!

  SvaraRadera
 2. Det låter som en väldigt användbar kattong! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Att ligga och lurpassa i en kattong är jamarskojsigt! Ni får be matte lägga ner lite prassligt papper i kattongen, det är jamarskoj att hoppa i, smyga under och jaga muslingar i!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Den kattongen var riktigt STOR!!!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får behålla er nya leksak! De tvåbenta påstår att de där tar så stor plats men de är inte lika roliga hopvikta!

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Kattonger är oslagbara och fullständigt underskattade av tvåbeningar.

  SvaraRadera
 7. Hej och jam!
  Det var inte igår, Nu är vi tillbaka efter en lång tids vila från bloggandet. Jag Felix Myrin, om ni minns mig *fniss* så har vi startat en ny blogg, bytt blogg från blogg.se till worpress nu. (Vi är fler som bloggar i samma blogg nu, min matte och lotsas syskonen är med)

  Jag och matte fick nog av blogg.se som bara krånglade. Nu hoppas vi att det här ska fungera, å jam, det har det gjort hittills. Vi gick med i wordpress feb 2013 och då hade vi bara bloggen som en hem sida. Ingen kunde varken gilla eller kommentera våra sidor. Men nu har vi öppnat kommentars rutorna i stortsätt på alla våra bilder, kurr kurr.

  Det har ju hänt lite saker sen sist, vi har nu blivit en större familj, så ta och tassa in till oss, så får ni vet mer. :)

  Jag ser här hos er också, att det har hänt en massa saker. Så mycket fina bilder!!! Så jamar kul att få se er igen. Jag jamar och håller med, kartonger är bland det roligaste att leka med. :D NosPuss från mig Felix och mina lotsas syskon och matte hälsar, kurr kurr. :)

  http://annamyrin.wordpress.com/

  SvaraRadera
 8. Alla-Kattongen är toppen! Alice-Vi ska jama med matte o papper i den! Felix-Kul att du är tillbaka,klart vi tittar in.Nosbuffar

  SvaraRadera