söndag 21 oktober 2012

Söndag

Lika grått som igår.
"Suck"
 Matte har stökat runt och bytt lakan och tvättat och haft sig.
Det är ju rätt kul att gömma sig under lakanen!
Tvätt gillar vi också, speciellt när den är alldeles nyvikt. Man behöver ju ligga lite på tvätten och kolla så det är ordentligt gjort.
Konstigt nog så tycker matte inte att just det är viktigt.
Vi har passat på att gosa i soffan och att ligga på husses rygg en stund.

13 kommentarer:

 1. Hihi, jag håller med er.. Och dessutom, hur hade de klarat av vardagssysslorna om vi inte fanns och gav dem en hjälpande tass?

  Nosbuffar och Mjölkisar <3

  SvaraRadera
 2. Ja,här är det grått mé idag fast de vackra Höstlöven lyser utt det ute,det gillas :)
  Ni är ju bara fööör söta,ha en jamarns bra Söndagskväll & jamhälsa till matte/NooooooooosPusssssss & Kraaaaaam ♥

  SvaraRadera
 3. Lika grått och blött här hela helgen också. Vi tycker också om att hjälpa till med renbäddning. Ren tvätt är ju så mysig och luktar så gott!

  SvaraRadera
 4. Att hjälpa till med lakanen brukar vi alla 4 tycka är jamarskojsigt, fast vår matte är också av en annan åsikt och brukar stänga dörren när hon skall göra sånt. Visst är det elakt att vägra sina katter lite roligt?
  Jamarfina bilder på er som vanligt! Nu blir det soffgos här resten av kvällen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Vädret är grått och trist, men idag hade vi besök i trädgården av en hind med två ungar som åt av den sallad som mattarna lämnat kvar. Här lämnar alltid mattarna kvar både sådant och äpplen åt djuren och vi ligger i fönstren och tittar. Det är jamarmysig katt-TV.

  Nosbuffar
  från klostergänget

  SvaraRadera
 6. Men, förstår inte matte hur viktigt det är att nån kunnig personlighet inspekterar tvätten så den är ordentligt rengjord?

  SvaraRadera
 7. Att kontrollera tvätten är jätteviktigt! Klart att vi måste sköta det! Sen får de 2benta säga vad de vill...

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. Visst är det bra med tvättade lakan och kläder. Men, de har ett fel: de är RENA!!! Kan de inte tvättas och vara prassliga å lukta gott UTAN att vara RENA! De måste ju behandlas direkt efter tvätten för att bli kattiga igen :( Det är en himla massa jobb att ta hand om tvätten. Faktiskt!
  nosgos å tvättgottisar
  Maurice & Kajsa

  ps, ni blir bara sötare och sötare!

  SvaraRadera
 9. Vi har sagt det förut och säger det igen, vad skulle två beningarna göra utan oss och vår hjälp? Om inte vi kollade att tex tvätten var ordentligt vikt vem skulle göra det då?

  SvaraRadera
 10. Så länge det inte finns tvättmedel med kattdoft så är det vår plikt att kolla tvätten och se till att den är lagom full med katthår och luktar gose-kisseli-miss!
  Kurrelisvansvift ♥

  SvaraRadera
 11. Det är jätteviktigt att ligga in den nyvikta tvätten, precis som det är viktigt att kolla in renbäddade sängar!

  Nosgos

  SvaraRadera
 12. Tycker också att det är konstigt att våra människor inte uppskattar att vi ligger på tvätten. Det är ju så mycket mysigare när lakan och kläder är uppvärmda och nypressade :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 13. Alla-Tror inte våra människor förstår hur viktigt det är att vi är med och fixar till lakanen och tvätten men å andra sidan så förstår de ju inte så mycket! Nosbuff

  SvaraRadera